Cumpără

Regulament de Achiziție pentru Vânzarea Directă a Domeniilor

1. Definiții:

a. "Platformă" reprezintă website-ul sau serviciul online pe care se realizează tranzacțiile pentru domenii de vânzare.

b. "Cumpărător" se referă la persoana fizică sau juridică care achiziționează un domeniu direct de la vânzător pe platformă.

c. "Vânzător" este persoana fizică sau juridică care deține domeniul și îl oferă spre vânzare direct pe platformă.

2. Listarea Domeniului:

a. Vânzătorul va lista domeniul disponibil pentru vânzare directă pe platformă, specificând prețul fix de vânzare și alte detalii relevante ale domeniului.

3. Contact și Negociere:

a. Cumpărătorii interesați pot contacta vânzătorul direct prin intermediul platformei pentru a iniția discuții și clarificări ale tranzacției.

b. Negocierea prețului nu este permisă în cazul vânzării directe, deoarece prețul afișat este fix și non-negociabil.

4. Acordul de Vânzare:

a. După ce cumpărătorul este de acord cu prețul afișat și alte condiții, vânzătorul va furniza un acord de vânzare care detaliază termenii și condițiile tranzacției.

5. Plata și Transferul Domeniului:

a. Metodele de Plată Acceptate:

i. Plata prin intermediul cardurilor de credit/debit, cum ar fi Visa, Mastercard, American Express etc.

ii. Plata prin intermediul platformelor de procesare a plăților online, cum ar fi PayPal, Stripe etc.

iii. Transfer bancar direct către contul specificat de către vânzător.

b. Procedura de Plată:

i. După confirmarea achiziției, cumpărătorul va primi instrucțiuni detaliate referitoare la modalitățile de plată acceptate.

ii. Cumpărătorul este responsabil să efectueze plata în termenul stabilit de platformă, conform instrucțiunilor primite.

iii. După efectuarea plății, cumpărătorul trebuie să furnizeze confirmarea plății către vânzător și/sau platformă, conform procedurilor stabilite.

c. Procedura de Transfer al Domeniului:

i. După confirmarea plății, vânzătorul va iniția procesul de transfer al domeniului către cumpărător.

ii. Cumpărătorul va fi asistat de către vânzător și/sau platformă în procesul de transfer al domeniului, inclusiv în ceea ce privește procedurile specifice ale registrului de domenii.

iii. Transferul domeniului se va efectua conform regulilor și procedurilor stabilite de registrul de domenii corespunzător.

6. Confirmarea Tranzacției:

a. După finalizarea transferului domeniului, cumpărătorul și vânzătorul vor confirma oficial încheierea tranzacției pe platformă.

b. Prin confirmarea tranzacției, părțile recunosc că toate aspectele acordului de vânzare au fost îndeplinite conform termenilor și condițiilor stabilite.

7. Asistență Post-Tranzacție:

a. Platforma poate oferi asistență post-tranzacție pentru a rezolva eventualele probleme sau întrebări care ar putea apărea după finalizarea vânzării.

b. Vânzătorul și cumpărătorul sunt încurajați să contacteze platforma pentru orice asistență necesară după încheierea tranzacției.

Prin participarea la procesul de vânzare directă a domeniului, cumpărătorul și vânzătorul sunt de acord să respecte procedurile și termenii stabilite, precum și să ofere informații corecte și veridice în timpul negocierilor și tranzacției.